W końcu jakaś mądra wypowiedź w temacie
Koleżanko powyżej jesteś jak najbardziej w błędzie ! Pisałem w tej sprawie do Administratora strony TCP który powiedział że jest to jak najbardziej nie zgodne z prawem ! Gdyż ja owszem udostępniłem moje dane w TCP ale Administrator powiedział że mogę one być tylko i wyłącznie używane na tej stronie i nie mogę bez mojej zgody wychodzić po za nią ! Administrator TCP poradził mi abym napisał do Administratora tego forum z prośbą o usunięcie tych danych w innym przypadku mam zgłosić sprawę na policje ! Napisałem do Administratora który bez problemu usuną dane za co mu dziękuje
Rozmawiałem również z znajomym Adwokatem któremu przedstawiłem sprawę ! Powiedział:
-Kopiowanie danych z innych stron internetowych niż są one na nich umieszczone jest karalne !
-Nagminne oczernianie kogoś na forach internetowych jest karalne !
-Jak i zepsucie reputacji w moim życiu prywatnym jest również karalne !
Owszem można kogo nie Polecać lub ostrzec przed innymi ale nie można nagminnie na niego jechać,wyzywać,przezywać,zachęcać do pisania źle o danej osobie,prowokować innych przeciwko niemu !
Zapytałem go również jak by widział to sprawę w sądzie
Powiedział że jestem w 100% na wygranej nie ważne ile osób by stanęło przeciwko mnie ! Gdyż mam nie podważalne dowody umieszczone w internecie, nawet gdyby zostały one usunięte to na prośbę sądu Administrator forum musi je im udostępnić, jeżeli udowodni że nie ma takiej możliwości to bez problemu zrobią to technicy od tego typu spraw ! Co do waszych argumentów to tak naprawdę nie ma żadnego argumentu gdyż żółwie zostały mi oddane przez co stały się moją własnością i mogłem zrobić z nimi dalej co tylko chciałem ! Żółwie zostały mi oddane dobro wolnie a nie pod przymusem z mojej strony czy też skradzione ! Przez co jetem na wygranej stronie
Zapytałem mu się co mi radzi
Powiedział że to zależy tylko i wyłącznie od de mnie powiedziałem mu że zostawiam na razie sprawę w spokoju i obserwuje co będzie dalej ! Poradził mi że najlepiej jak nie będę udzielać się w tym temacie lub jak już chce coś napisać to ze spokojem i bez nerwów gdyż każdy mój nerwowy błąd może być użyty przeciwko mnie w sądzie lub mogę być jako osoba prowokująca do tego tematu ! Więc mam zachować spokój i obserwować rozwój sytuacji !
Niestety co nie którzy na tym forum są mądrzejsi od Adwokata i innych użytkowników jak i od Administratora TCP że jest tu wszystko zgodne z prawem i nic im nie grozi !!!
Pozdrawiam
Remo