Potrzebuje pomocy!!!!
2 dni temu moja corka dostala zadziwiajacy prezent od mojego znajomego jest to Zolw Indyjski Gwiezdzisty!!! Wyjasnie tylko ze mieszkam w Szkocji i ludzie tu wciaz mnie zadziwiaja

Garry (moj znajomy) dostal zolwia od innego kolegi ktoremu zolw sie po prostu juz znudzil i chcial go oddac "w dobre rence" jak to okreslil. Ja niestety zbytnio nie orientuje sie w temacie tych zolwi

prosze o jakie kolwiek wskazowki na temat zywienia, zycia i wszystkiego co dotyczy tych zolwi.
Potrzebuje pomocy tez w sferze dokumentacji zolwia. Moj zolw nie posiada nic kompletnie nic !!!! Facet stwierdzil ze jak go kupil to dostal tylko paragon ale chyba go stracil. Dowiadywalam sie w sklepie zoologicznym czy jest mozliwy zakup takiego zolwia bez zadnych dokumentow.

No i potwierdzili mi ze zolwie te sa bardzo wymagajace ale nie wymagana jest u nich rejestracja tego zolwia podali mi nawet stronkie internetowo zebym sama sobie to sprawdzila jesli niewierze. Sprawdzilam i odziwo wychodzi na to ze jest to prawda.
Prosze o pomoc czy ktos sie orientuje co moge w takiej sytuacji zrobic ,co bedzie jesli bede chciala wrocic do Polski
( sorki za bledy ale mam dyslekcje

wiec z gory przepraszam za razace bledy)
Dodano 03.04.2013, 17:53:44 pm
Z ostatniej chwili wlasnie zauwazylem ze zolw czasem puszcza banki z nosa, czy to swiadczy o tym ze jest choryyy?
Zolw ten zyl w polowie w terra i w polowie z tego co wiem na podlodze, nie ma tez okreslonej pluci a wiek jego jest okreslany na 6/7 moze 8 lat (normalnie paranoja)
Mam tez jeszcze jeden problem mieszkam w niewielkim miasteczku i od miesiaca zmienil sie nam wet. i teraz tez nowy nie zajmuje sie gadami.