Dzisiaj bylem u weterynarza. Sprawdzil kupke zolwia, i zobaczyl w microskopie 2 ameby

... dal mi lekarstwa, i powiedzial ze nie ma problemu, jak mu co dziennie dam 0,9ml tego lekarstwa rospuszczonego w wodzie przez tydzien to powinien byc zdrowy. A reszta to ok, stwierdzil ze jest w swietnym stanie i ze rosne powoli, i powiedzial ze to tez dobrze, bo wtedy wszystko jest ok..

Jakie inne rosliny (ktore moge znalesc w supermarketcie, lub w kwiaciarni, a nie wysiac) moge mu dac? Kupilem dzisiaj duza paczke suchego mleczu... sprawdze czy bedzie to lubil. Bazylje lubi bardzo.. je ze 3-5 srednich listkow co dziennie

Ma 16 cm nad skorupa, to znaczy ze skorupa nie ma 16cm dlugosci tylko wzdluz wypuklej czesci ma 16cm. Mam zdjecje jak go kompalem...
Warzywa to sa, i wszystko jest w Norwegii

Basiu, a kiedy bylas w Norwegii? Ceny roznia sie wielce od polski, ale skoro ja tu mieszkam od urodzenia, i mam tu polowe rodziny, to oni placa za wszystko...

Lampa grzejna sun glo kosztuje 300kr= 150zl

Czy ktos z was zna jakis dobry sklep internetowy gdzie moge kupic tani porcelanowy emiter ciepla?
Dzieki za odpowiedzi
Dodano 10.02.2010, 19:27:51 pm
Zdjecja zolwika.
Czy ten promiennik ciepla może być? :
http://www.zooplus.pl/shop/gady/technika_terrarium/ogrzewanie_terrarium/promiennik/61969#more .. to ten 100w za 95zł.
Zdjecja zolwia kiedy był kąpany