Temperatura pod żarówką wynosi 35 stopni.A poza żarówką wynosi 22-23 stopnie.Wilgotnosc nie wiem jaka jest bo muszę jeszcze zakupić higrometr.Jutro zrobię Szymkowi sesję zdjęciową i wtedy wstawie jakies zdjęcia bo teraz maluch spi i nie chcę go budzić.Wykopał sobie dziure w podłożu i sobie spi
Dodano 07.04.2014, 20:52:26 pm
Jako podłoże mam dane drewienka bukowe, a pod lampą grzewczą kawałek darńi.Jest oczywiscie basenik z wodą.2 sztuki płaskich kamieni,żeby Szymek mógł se zdzierać pazurki no i miska z jedzieniem, w której mam dane kawałeczek marchewki(nie będę dawał jej codziennie,bo wiem,że żółwie nie mogą za bardzo jesc owoców,ale raz na jakis czas nie zaszkodzi

),mam mu jeszcze dane mlecze.Jutro jade na jakąs łąke pozbierać pare kwiatów.I chciałbym go jutro wziąc na dwór żeby się przewietrzył,tylko żeby pogoda była lepsza bo cały czas pada

.Mógłbys/Mogłabys mi powiedzieć co dajesz swojemu żółwikowi do jedzenia?Chcę wiedzieć mniej więcej jaką ty masz dla nich diete(tak się tylko pytam).Dzięki za odp
Dodano 07.04.2014, 20:54:03 pm
A i chciałem jeszcze dodać,że on nie chcę jesc,ale to chyba normalne nie?Boi się jeszcze.