A giełdę też w tym roku planujecie? Bo szkoda mi tych żółwi wystawionych w pudełkach na stołach...
Wiesz co planujemy bo wbrew pozorom ma to wiele pozytywnych aspektów. Raz Ci sprzedawcy co się u nas wystawiają to pasjonaci i nie wprowadzają w błąd, a dwa ich żółwie są zdrowe i prawidłowo chowane. Dlatego wolę, żeby osoby chcące kupić żółwiki nawet po imprezie podłapały do nich kontakt, a nie szukały gdzie indziej. Małe pudełka przy rozdzieleniu na gatunki też nie głupia sprawa. Akurat te prezentowane na zdjęciach gady to są znajomego, który jako jeden z nielicznych sprzedawców trzyma od wiosny do jesieni na wybiegach oferowane gady i karmi jak należy.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że rozumiesz do czego zmierzam
Dodano 08.03.2011, 20:58:53 pm
widziałam co się tam pojawia.. i wg mnie właśnie za mało tego, może stąd ilość fanów nie rośnie. Strona swoją drogą a galeria na fejsie swoją.
Możliwe, że masz rację. Postaramy się w związku z tym poprawić i rozruszamy tablicę na fb oraz tamtejszą galerię zdjęciową w jeszcze większym stopniu. Za niedługo pierwsze spotkanie z przedszkolakami poprzedzające imprezę więc sypnę zdjęciami
Dziękuje za zabranie głosu, bo ja naprawdę jestem otwarty na takie dyskusje i czekam na wszystkie Wasze propozycje co do Turtle Day
Pozdrawiam