Oczywiscie "wtopa" została zrealizowana w całości przeze mnie Czasem jednak lepiej zeby admin techniczny nie dotykał pewnych rzeczy. Mam nadzieję, że wspomniany użytkownik ma trochę poczucia humoru.
Zaś jeśli chodzi o stronę, to składam niniejszym gratulacje za ukończenie strony
Moją kwestią było dopilnować pewnych spraw których niedoplinowałam a nie zawracać Ci głowę, szczególnie że gdyby nie Ty strona by nie istniała - ani obecna ani poprzednia. W tym miejscu należą Ci sie ode mnie podziękowania, bo Twój wkład mimo iż z pozoru niewidoczny jest nieoceniony.
Dziękuje ponadto wszystkim innym osobom które przyczyniły się do tego, że nowa strona jest lepsza, ładniejsza, bogatsza w treść w szczególności Wojtkowi za tłumaczenie artykułu, Bartkowi za nowy banner i całokształt pomocy związanej z grafiką, Michalinie i Agnieszce za fotki do artykułu o żółwiu greckim i pardalisa, którego jeszcze nie wstawiłam, nulusowi i kondiemu za pomoc i wskazówki oraz wszystkim naszym użytkownikom za dobre słowo, wiarę i za to że po prostu jesteście.
Beato jesteś wielka
Ta nowa stronka jest lepsza pod każdym względem może nie ma takich kolorów ale jest bardzo czytelna i prosta w obsłudze. Naprawdę wielkie słowa uznania dla ciebie
Dziękuję. Wiem, ze kolorystyka jest kiepska. Ja nie mam niestety reki do kolorów. Wypadałoby się też podkształcić z cssów, bo tam dopiero stawiam pierwsze kroki. Na razie najważniejsza jest dla mnie treść, funkcje i obsługa. Graficznie z pewnością będzie ewoluować w stronę cieplejszych kolorów, ładniejszych przycisków ale bez użycia plików graficznych bo te są po prostu za ciężkie.
Pomysł na nową stronę wziął się stąd że chciałam dodawać nowe funkcje, robić różne rzeczy i na tamtym skrypcie czułam po prostu jakbym za kazdym razem uderzała o mur.
Aha, piszcie również czego Wam na stronie brakuje. Wiem że swego czasu były różne pomysły ale własnie tonęły przez to że tam to było niewykonalne, teraz mam taką elastyczność że aż nie wiem w czym wybierać, jedynie czas aby daną funkcję przetestować stanowi ograniczenie, ale jeśli macie jakieś pomysły to dajcie znać.