Tradycyjnie zakładam wątek urodzinowy. Właściwie rocznica przypadała wczoraj ale mnie nie było.
Tym razem obok standardowych podziękowań dla wszytskich którzy nas wspierają, dla moderatorów, uzytkowników i sympatyków pragne napisać parę słów podsumowujących miniony rok. Był to czas bardzo ważny i pomyślny dla serwisu i jego rozwoju. Zmieniliśmy sprzęt i łacze, szatę graficzną i całą konstrukcję strony głównej, obok nowościach w artykułach dozły zaupełnie nowe rzeczy jak galerie zdjęć, quizy i inne dodatki. Mam w planach tego wszytkiego znacznie więcej i jak zawsze robię po 100 rzeczy na raz więc wszytko idzie w tempie żółwim
ale zapewniam że idzie. Było też parę zmian o których nawet nie miałam okazji napisać, związanych głównie ze współpracą ze sklepem zoologicznym i TT, no i oczywiście wydarzenie roku to nasz pierwszy ale na pewno nie ostatni forumowy ZLOT
Były chwile przykre jak choroby naszych gadzinek ale i chwile naprawdę wesołe. Było mnóstwo rzeczy w Waszych postach które mnie ubawiły do łez, ale najbardziej utkiło mi w pamięci "lecimy do Irlandii oglądać te foty". Jak ktoś pamięta to proszę o linka aby kazdy wiedział o co chodzi, a jak nie to poszukam.
To tyle w skrócie. Jeszcze raz dzięki wszystkim za wszystko!