Super że tu trafiłaś mam nadzieję że będziesz się aktywnie udzielała 
Też mam taką nadzieje, ale wiecie jak jest z czasem:) Na pewno będę tu często wpadac bo już widze że moja wiedza o żółwiach jest niczym przy Waszej i chce jak najszybciej dowiedziec się czy nie robie przez to mojemu kochaniu krzywdy.
Załóż wątek ze zdjęciami żółwika, napisz o nim coś więcej, no i pytaj jeśli masz pytania 
Założe, a pytać będę tyle że wszyscy będziecie miec mnie dość jak tylko dorwe się do komputera dłużej niż na 20 minut.
Witaj na forum. I jeśli twoi znajomi nie rozumieją tego to tu na pewno znajdziesz zrozumienie u każdego użytkownika. Koniecznie wstaw zdjęcia żółwika założę się że jest prześliczny
.Prawda?
Oczywiście, najpiękniejszy na świecie. Ale chyba kazdy tak myśli o swoim ulubiencu (czyli w przypadku tego forum żółwiku).
Ja w ogóle juz przy znajomych zwykle nie wspominam o żółwiach bo jak słysze historie o spuszczaniu żółwika w kiblu bo sie przez cały dzień nie ruszył to mi się słabo robi.
Zapraszam na mini zlot tego forum, który odbędzie się 05.11.10 właśnie w Krakowie. Będziesz miała okazję porozmawiać z ludźmi tak samo jak nie bardziej zakochanymi w tych gadach.
Dzięki za zaproszenie, jak czytam o zlocie to brzmi fajnie ale 5 listopada mam jeśli dobrze (a może źle bo nie dostaniemy zwolnienia z piątkowych zajęć) pójdzie będę miała czas tylko od 10-13.
A swoje zdjęcia w swoim czasie, po zdjęciach mojego żółwia (wspólnych niestety nie mamy).