Glonojad to git sklep.
Znam właściciela w porządku człowiek.
Dziś chcę przestrzec jeszcze przed jednym ze sprzedawców.
Mianowicie vetamigo z allegro.
Kupiłem sepię i w opisie aukcji było napisane że sepia o długości 12 cm za 1,40 zł za sztukę gdzie u innych sprzedawców takiej długości sepia była po 2-2,50.
Wszystko fajnie, świetny kontakt, przesyłka 2 dni po zakupie.
Otwieram paczkę i już widzę że nie mają po 12 cm.
Mierze a tam wszystkie sepie dużo poniżej 10 a nawet 8 cm. Takiej długości sepię to w Rawie Mazowieckiej kupić mogłem po 70 gr.
I jeszcze piszą w komentarzu że czują się pokrzywdzeni moim neutralem.
A jeszcze ciekawiej napisali mi w mailu, cyt:" Niestety nie mamy wpływu na to jaki towar przyjdzie z hurtowni ,
aukcja wystawiona jest cały czas ta sama , sami mierzyliśmy te sepie pół roku temu jak wprowadzaliśmy ten towar i miały faktycznie 12 cm ".
Dobre sobie pól roku sprzedają towar i nikt nie raczył przez 6 miesięcy sprawdzić czy trzyma wymiar. Ciekawe jak wychodzą na swoim jak nie sprawdzają jaki towar wpycha im hurtownia?
A jak najbardziej mogę polecić sprzedawcę martolotek. Kupiłem świetlówkę liniową UVB i w czasie podróży do mnie została potłuczona.
Ojciec jak przyjmował nie sprawdził czy jest cała (wina sklepu też była bo źle zabezpieczyli świetlówkę w tubie- mogła się przemieszczać). A mimo to wysłali mi drugą świetlówkę za darmo i jutro przyjedzie.