szpitale zazwyczaj są porażką a dla zwierząt to już w ogóle ;/
tak jak wyżej, byłem z moją świętej pamięci żółwicą w klinice doktora Kalickiego i zarówno doktor Kalicki jak i Plewako dysponują ooogromną wiedzą z zakresu zwierząt egzotycznych ...
- pierwsza wizyta 60 zł (jeśli umówiona to +10%), każda następna 40 zł
- badania są dość drogie ale to nie istotne jeśli chodzi o zdrowie pupila (ja wydałem podczas pierwszej wizyty 225 zł - wizyta, badanie krwi, antybiotyki i inne)
- od groma cennych wskazówek co powinny jeść, jak się opiekować i na temat otoczenia
- weterynarze są bardzo przyjemni i mają ogromne serca (starają się pomóc jak tylko potrafią)
- nie oszukują, nie nacinają na kasę i przede wszystkim nie obiecują nie wiadomo czego i potrafią się przyznać że czego zwyczajnie nie wiedzą
- sekcja mojej żółwicy została przeprowadzona przez Panią Paulinę w pełni profesjonalnie a wyniki dostałem na drugi dzień
- sam doktor Kalicki pracuje ze zwierzętami w ZOO w Oliwie a jak zaczyna o czymś mówić to można by wziąć kawę i słuchać go godzinami
Klinikę polecam z czystym sumieniem
jeśli nie boisz się wydatków i chcesz pomóc swojemu pupilowi to nawet się nie zastanawiaj
tam Cię nie oszukają a jeszcze naładują wiedzą odnośnie Twoich wszelkich pytań