Żółwie lądowe > Wybieg

Żółwiolandia III

<< < (12/13) > >>

malwa:
Ja zawsze biore troszeczke poprawki na to co mi mowia ze wzgledu na to ze kazdy zawsze cos od siebie dopisze. Te zolwiki dostalam od znajomego ktory dostal lamparciego i ze zgledow miezkaniowych nie mogl ich wszystkich zatrzymac wiec zdecydowal sie na lampartka a te mi oddal , jak kiedys ktos jeszcze sie z czyms zglosi to da nam znac.
No a glupota ludzka nie zna granic wiec mi sie wydaje ze to wszystko mozliwe, szczegulnie po takich delikfentach co do mnie do pracy przychodza.

Dodano 23.09.2010, 19:45:23 pmCo do oczek to nie sa opuchniete , przynajmniej ja nic takiego nie widze , moze to tylko fotka lipna.
Chudziutkie sie troszeczke wydaja ale on je trzymal ostatnimi czasu na dworze wiec nie wiadomo czy sie juz nie szykowaly na zimowanie, po za tym mysle ze ludzie nie zdaja sobie sprawy ze trawnik to nie wszystko, czasami tak naprawde w trawie nie ma nic innego do jedzenia oprucz trawy wiec taki zolw tez wybrzydza.
jak je nakarmilam dzisiaj to troszeczke poskubaly ale wiadomo nowe otoczenie jeszcze do tego te dwa napalone imbecyle , jeden jest 4razy wiekszy dlatego dzisiaj co chwilke tylko zerkalam czy ich nie meczy zboczeniec , nadawal by sie z jednym marokanem , temu to az samiczke mosialam zabrac bo myslalam ze ja wykaczy , ciagle ja tylko gonil i gryzl po lakach.

Viktoria:
No racja, żółwie jedzą chwasty szybciej niż te odrastają, ja moim kiedy są w ogrodzie też ze dwa razu dziennie wrzucam jedzonko, bo często jest tak, że jak dam raz to jeden z nich wyjada i pozostała dwójka nie ma już nic... ;)

malwa:
Viktoria nawet nie wiedzialam ze masz juz 3 zolwie zapodaj linka do zdiec...

Viktoria:
Ok, jak pozwolisz, jutro im cykne, bo teraz już zakopane śpią a powiem szczerze że jakoś nie mam wiele fot. W zasadzie to teraz mam dwie stepówki w wakacje miałam na oku jeszcze samczyka stepowego, ale to był żółw koleżanki więc jak tylko się uporała z poprawieniem warunków to wrócił do niej :) - podłoga, sałata itp, ale teraz fajnie żyje :) Jemu fotki też zrobie jak tam będę u niej w najbliższym czasie :)

malwa:
Super bede czekac  ;) ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej