Nie nie wiem , ale mierzy prawie 12cm. wiec napewno ponat 5 jesli nie 6lat. Kurcze jest troszeczke odwodniona , pije jak najeta , a zarelko tylko powacha i odchodzi

, przedzwonie do zoologa zeby Ben zerknol na ta druga moze maja za sucho, bo u mnie u gwiazdki tez trzeba dolewac wode codziennie bo pod lampa jest 38-39 stopni a tero jest zamkniete, zapytam tez o temp. bo moze jets tu dla niej za zimno , chociaz nie powinno bo w pokoju mam od 20-23 stopni pod lampa dochodzi nawet do 40 bo to tero otwarte wiec mam 100w zarowke. Wybrala sobie jedno miejsce w terze i tam ciagle lezy , co jedynie da pare krokow do basenika i spowrotem do kata, napewno to duzy stres, bo kurcze taki 5-6letni zolw ile mosi w zyciu przejsc zanim ktos go na stale wezmie do domu, od sklepu do sklepu i tak przez 6 lat, tez by mi sie niepodobalo

.Zapytam tez Bena jaka temp. on ma w terze , bo jak sie wchodzi do sklepu to juz od dzwi trzeba kurtke zdejmowac, bo sklep jest tylko z gadami wiec te wszystkie lampy naprawde grzeja dosc mocno.