Wiez z lampami to czesto oszustwo u nas uvb nie byly wymieniane od powstania sklepu czyli prawie 3 lata, udalo mi sie zwinac ze sklepu 3 kompakty kazdy za 43euro, grek , zabuti i para doroslych brodatek je dostala, wodnym dalam niebieska lampe grzewcza no i teraz czekam kiedy moja szefowa pojedzie na wakacje to jeszcze chce jedna zwinac dla monetora(warana) ktorego nie ma jak sprzedac bo rosnie jak oszalaly i jest bardzo agresywny.
Zabutiego chce kupic bo siedzi tam juz 2 lata ale szefowa nie chce mi dac dobrej zniszki, (straszna krowa z niej) wiec puki co opiekuje sie nimi jak tylko moge, kapie je , daje calcium, nutrabal, i ta przekleta salate, od czasu do czasu slimaki, lub mlecze ktore na zmiane z kumpela prubujemy im dac ale nie chca jesc ze wzgledu na ta salate ktora byla im serwowana latami. Ach szkoda gadac .... opowiem wam wszystko na zlocie .
Co do Jadzi , polazila z godzinke po terze, zawinela skorupe do kryjowki, i teraz drzemie z Henkiem. Wlozylam ja dzis od razu do tera bo w sklepie siedziala prawie rok sama wiec nie sadze ze bylo sens ja wiecej stresowac i trzymac jeszcze osobno, po za tym wypruznila sie dzis przy kapieli i wszystko wygladalo w jak najlepszym stanie, (twarde zielono-brazowe bobki) skorupke wyczyscilam szczoteczka. Jest zdecydowanie duzo bardziej ruchliwa jak pozostala dwojka , tez lubi zjesc troszke padlinki wiec wczoraj jeszcze w pracy dalalm jej 3 male myszki z miejsca zjadla . Krysia i Heniek dostaja je raz w miesiacu po za tym slimaki raz na jakis czas , widac bylo ze chyba ich nigdy nie jadla bo wachala sie przez chwilke , ale z pewnoscia jej smakowaly bo zjadla wszystkie trzy na raz, za jedym zamachem.
Dodano 02.09.2010, 15:56:33 pm
Mala uciekinierka, zaledwie wpadla na wybieg a juz rozrabia, jesli nie to ze cala trujka wyglada podobnie , nigdy bym nie powiedziala ze to te same zolwie , z zachowania istny step !!!