No tak , przeciagi , a uruchomic troszke wyobraznie ciezko! Przeciez napisalam ze latwo zrobic na tym zadaszenie chocby z kartonu , to i sciany mozna zrobic. Moim zdaniem drewniana skzynia czy plasikowa koweta na przeprowadzki , z wszystkiego mozna cos fajnego zmatowac , trzeba tylko znac podstawy hadowli.
Jesli chodzi o komentarze to zawsze znajdzie sie osoba z glowa wieksza od dyni zeby w hamski sposob komus doradzic , dlatego ja postanowilam zniknac z forum na jakis czas bo juz mialam dosc , zaczynalam jechac ludzi jak popadnie, wiaze sie to z tym ze nie wazne ile artykulow Beata by napisala i ile zdiec bysmy wkleili to i tak osoby pytaja sie czy takie akwarium moze byc , czasami rece opadaja, ale z drugiej strony kazdy mosi sie nauczyc , wiadocznie czasami zapominamy jak sami mielismy te nascie lat i wszystko zalezalo od kieszeni rodzicow , co kupic i gdzie to bedzie stalo.
Wiadomo ile ludzi na forum tyle opini, ja zawsze mowie ze dobry kopniak w dupsko nie jest zly bo wlasnie takie hamskie opinie pamieta sie na dlugie lata, z tym ze moja rada zawsze wez maly kredyt od kogo je dostajesz.
Chciala bym zamiescic fajnego linka do zdiec z angielskiego forum , ale nie ma sensu bo ich kryteria roznia sie od naszych polskich , i szczerze powiem ze trzeba brac duza poprawdke na to jak niektorzy podchodza tam do sprawy , a nie chce wprowadzac ludzi w blad bo jak zwykle to sie na mnie odegra, piszac no przeciez malwina zapodala takiego linka, co znowu nawiazuje do kwesti trzeba cos juz wiedziec o zolwiach zeby patrzec na to co wazne a niedociagniecia omijac, niestety calego swiata nie zmienimy wiec zostanmy przy naszym polskim ogrodku.