Ponieważ koty lubią ptaki ... no i mogłaby wyfrunąć ... a zbyt ją kocham, żeby później z betonu zbierać połamaną, choć znam koty, które 3 razy spadały z 6-tego piętra i przeżyły, ale ja tam wolę nie ryzykować, 2 razy mi zwiała z 2-giego piętra i więcej mam nadzieję, tego nie zrobi ...
A klatkę ma dużą, dodatkowo konary, po których się wspina i może drapać, przyzwyczaiła się i czuje się bezpieczna, poza tym na głowę nie pada ...
Może i wyrobiłem sobie tutaj opinię osoby o innych poglądach, ale sadystą nie jestem, a Wasze szanuje, choć nie wszystkie podzielam, nie boję się przyznać i ponosić odpowiedzialność ...
Także uwaga na temat drapieżnych ptaków teraz na wiosnę jest bardzo na miejscu, lepiej mają wodniaki, bo mają gdzie uciekać a lądowe moim zdaniem najbezpieczniejsze są w klatce, żeby nic się nie mogło dostać do środka ...
Dodano 19.04.2013, 16:34:00 pm
A suszek nie ruszył ani tyle, może ktos chce to oddam za darmo, bo sporo zostało - odbiór osobisty w Krakowie lub wysyłka na koszt odbiorcy, jeśli komuś się opałaca , bo nawet nie wiem co z tym zrobić, Mały dostaje to co lubi ...